Vereniging van eigenaren

Vereniging van eigenaren

Achterstallig schilderonderhoud leidt niet alleen tot vermindering van het wooncomfort maar ook tot hoge reparatiekosten aan geveldelen of zelfs het geheel vervangen van geveldelen. Bovendien; achterstallig onderhoud resulteert ook in vermindering van  de marktwaarde en de verkoopbaarheid ervan.

Goed onderhoud levert meerwaarde op!

De praktijk bewijst dat een meerjarig onderhoudsplan bijdraagt aan een aangename woonomgeving en dat de investering in onderhoud dubbel en dwars wordt terugverdiend.

Alle bewoners van een appartementencomplex hebben er belang bij dat het onderhoud goed geregeld is. Het onderhoud van buitenschilderwerk is daarbij een belangrijke post in het totaal onderhoudsbudget van de vereniging van eigenaren, voor het vve onderhoud zijn de kosten voor de komende 10 jaar wat betreft het schilderwerk bekend en kunnen de overige vve diensten berekend worden voor de optimale woonwaarde van het complex.

Advies op onderhoud:

Onderhoud middels verfsystemen is noodzakelijk. Niet alleen bij traditionele bouwmaterialen zoals hout en stalen kozijnen is regelmatig onderhoud noodzakelijk maar ook voor moderne bouwmaterialen zoals thermisch verzinkt staal, kunststof, aluminium is in veel gevallen de bescherming van een verfsysteem onmisbaar en niet te vergeten het reinigen en eventueel het in een wax te zetten van dergelijke materialen.

Advies op kleur:

De toepassing van kleuren in de bouw verandert door trends en visie van architecten en woningeigenaren maar ook door nieuwe bouw- en verf materialen en nieuwe kleur collecties die ontwikkeld worden. 

Voordelen op een rijtje:

Goed onderhouden appartementen stijgen in waarde

Gemeenschappelijke aanpak is voordeliger

Lange termijn onderhoudpslan leidt tot kostenbeheersing

Maatwerk in advies biedt in elke situatie de beste oplossing voor het onderhoud op korte en lange termijn

Kwalitatieve partners zorgen voor een gedegen voorbereiding, advisering en uitvoering

Helder plan van aanpak voorkomt misverstanden

Projectaanpak werkt ontzorgend en levert minimale overlast

Meer weten? Maak nu een afspraak.