Particulieren en bedrijven

Particulieren & Bedrijven

Schildersbedrijf G. Rebel onderscheidt zich als gedegen kwaliteitsbedrijf met een uitstekende reputatie. Het bedrijf bedient een grote vaste klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt en heeft een groot deel van het Gooi en Flevoland en omstreken als werkgebied.
Het schildersbedrijf is een alleskunner op het gebied van klein- en groot onderhoud, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing. Als AF-erkend schilderbedrijf hebben opdrachtgevers de garantie dat alle werkzaamheden op een professionele en correcte wijze en met de juiste materialen worden uitgevoerd.
Tot de opdrachtgevers behoren o.a.: aannemers, architecten, bedrijven, gemeenten, instellingen, particulieren, scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.

over-rebel_ons-uitvaartcentrum1%20kopie%20website

Is uw huis of appartement toe aan een metamorfose?

Schildersbedrijf G. Rebel kan al het binnenschilderwerk/buitenwerk voor u verzorgen.

Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden, om ramen en deuren of om behangwerk u bent bij ons aan het juiste adres. Uw huis is het namelijk waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Is uw bedrijfspand aan onderhoud toe?

Uw bedrijfspand, kantoor of (vastgoed) project op een professionele wijze aan de buitenzijde laten beschermen tegen alle weer, milieu, chemische invloeden of om een nieuwe uitstraling? Het is het namelijk waard om uw bedrijf er representatief uit te laten zien, vooral voor nieuwe klanten is dit belangrijk. Bovendien betekent het waardebehoud voor in de toekomst.